Het aanbod

Het unieke aanbod van Therapeutisch Coachingpraktijk Tweelingzielenhart

‘Het coachingsgesprek met Linda gaf me het vertrouwen dat ik eigenlijk niet zo ver weg ben om mijn droom te realiseren en dat ik soms te kritisch naar mezelf toe ben. Ze gaf me de moed om door te gaan, stap voor stap in de richting van mijn grote Droom! Dit is de bevestiging die ik nodig had!!!’ Letjycja

Wat is Multi-Disciplinair Therapeutische Coaching?

Een combi van verschillende technieken, waaronder NLP, innerlijk kindwerk, systemisch werken (familie-opstellingen), regressie, rouwverwerking, transformatiecoaching en danstherapie om tot het beste resultaat te komen!

Door middel van Therapeutische coaching worden belemmeringen in jezelf écht aangepakt. Trauma en beperkende overtuigingen kunnen jarenlang een obstakel vormen voor het bereiken van jouw doelen. Tot het moment dat zij aan de oppervlakte komen en er mag worden verwerkt. Dit gaat dus een stap verder dan reguliere coaching.

Snelweg naar de Toekomst

Wat wil je bereiken?

-Transformeer oude pijn in een mooiere toekomst

-Leer te leven en werken vanuit jouw diepste potentieel

-Ontdek waar jouw geluk ligt

Wat is de investering?

Het aanbod van Therapeutisch Coachingpraktijk Tweelingzielenhart is divers. Er zijn verschillende trajecten, voor elk op maat, om mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan praktijksessies, online workshops en meditaties. Zo is er voor elk wat wils en in alle prijsklassen!

Een gesprek of sessie bij praktijk Tweelingzielenhart kan geboekt worden voor verschillende duur. Trajecten geven altijd automatisch onbeperkte toegang tot de E-boeken én leuke kortingen op andere producten.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje in de webwinkel!

Waarom kies ik voor praktijk Tweelingzielenhart?

Bij Coachingpraktijk Tweelingzielenhart kijken we verder dan een standaard NLP-zinnetje dat zóu moeten werken. Wij kijken liever naar de hele mens die erachter steekt. Coaching op maat. Omdat jij voor ons uniek bent.

Als afgestudeerd Multi-Disciplinair Therapeutisch Coach heb ik de mogelijkheid om te gaan voor die technieken die het beste aansluiten bij jouw achtergrond, heden én verleden. Een methode die uniek is voor jou.

Het gesprek met Linda heeft me mooie inzichten opgeleverd. Onder andere over hoe ik mezelf energetisch blokkeer en hoe ik dieper bij de kern kan komen als ik vastloop. Dank ervoor Linda!‘ Oksana

Hetgeen Therapeutisch Coachingpraktijk Tweelingzielenhart ook uniek maakt, is de mogelijkheid om sessies plaats te laten vinden in de natuur. Daarvoor leent de Veluwe zich natuurlijk als geen ander! Een Natuursessie is apart te boeken of kan deel uitmaken van een traject.

Dit is de bevestiging die ik nodig had!!! Ik ben me gaan realiseren dat nu ik weet wat ik wil, ik daarvoor in volle kracht vooruit mag! Ze deed me inzien dat ik op de goede weg ben en dat de afgelopen jaren niet doelloos waren, maar allemaal ervaringen in zich hebben die ik nu in mag gaan zetten!’ Letjycja

Vrouw met lichtjes in haar palm

Wat houdt het Doorbraaktraject precies in?

Hét maatwerkprogramma voor mensen die vooruit willen.

Plan sessies in. Volg thuis-workshops wanneer het jou uitkomt! En beluister meditaties naar keuze.

Je begint altijd met een kennismakingssessie. Voldoet dit aan je verwachtingen? Pas dan ga je een traject aan!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij met dit traject gaat accelereren!
Mogen we jou helpen?

Het consult bij Linda was zowel aangenaam als nuttig geweest. Ze weet de goede verhouding tussen empathie en begrip voor de situatie waar ik in zat, als ook de kritische vragen met liefde te stellen die op een prikkelende en ondersteunende manier aanzetten tot nadenken. Haar woorden hebben me een stuk verder gebracht, fijn om de soms ogenschijnlijke onoverkomelijke persoonlijke drempels toch te kunnen overwinnen. Dankjewel Linda!‘ Simon

stepping stones

Waarom juist nu?

Als niets helpt, kan Therapeutisch Coachingpraktijk Tweelingzielenhart uitkomst bieden om door te breken naar jouw ware potentie.
Kom in actie en breek de muren af van jarenlange beperkingen en belemmeringen.

We gaan aan de slag met angsten die nog aangekeken willen worden. We helen innerlijke kindwonden. En geven voeding aan die delen van onszelf die we graag verder zouden ontwikkelen.
Door naar de kern van de zaak.
Niet om gelukkig te worden, maar Zielsgelukkig!

‘Ik heb Linda leren kennen als een bijzonder mooi gevoelsmens. Héél kostbaar om een sessie bij haar te doen en inzichten te ontvangen. Vertrouwd en veilig en diep inzicht zijn in elk geval woorden die bij haar passen.
Ik wens jou toe Linda dat je nog veel mensen mag laten zien wie ze Werkelijk zijn, ten diepste.’ Paulien

Bel mij voor meer informatie over het Doorbraaktraject!

Laat dit veld blanco

Beweging door het leven heen