Haal een workshop in huis

Liever thuis een workshop volgen?

In mijn praktijk werk ik met een aantal principes, welke leidraad zijn voor mijn coaching. Ik heb ze verzameld en vertaald in heldere en duidelijke beelden. Hierop gebaseerd zijn de werkboeken; praktisch en eenvoudig leesbaar.

In de werkboeken staan tal van vrije oefeningen, eye openers en methoden die jou op weg helpen dichter naar bewustzijn.

Je kunt ze in je eigen tijd en tempo doorlopen, alleen of samen. In aansluiting op onze gesprekken in de praktijk of zomaar. Op een plek waar jij je prettig voelt!

De workshops zijn los te bestellen voor €45,00 per stuk. De workshops zijn geschreven in het Engels.

Je kunt aan de slag met de thema’s: Relaties, Carriére of Meditatie.

De thema’s

Workshop Improving relationships
De mensen in onze directe omgeving zijn belangrijke spiegels van onze innerlijke wereld. Leer relaties inzetten als instrument om meer zelfinzicht te verwerven én te evalueren wat wij echt belangrijk vinden in het contact met anderen.

Vrouw kijkt in spiegel en schrikt

Workshop Finding one’s purpose
Wat is jouw Zielsmissie en van waaruit wil jij jouw dagelijkse werkzaamheden verrichten? Dat is de centrale vraag waar jij voor jezelf een dieper antwoord op mag vinden. Ook relevant voor de twijfelaars die willen staven of zij werkelijk hun diepste hartsverlangens volgen!
Welke droom maak jij waar?

Workshop Finding Stilness
Hoe bereiken we stilte in onszelf? En welke betekenis heeft dit als instrument in ons leven om in te zetten bij het bereiken van onze doelen? Wanneer we ons bewust worden van onze dagelijkse routine, leren we Meester te worden over de uitkomsten.

Mediterende vrouw op kleedje
Liever even niks…