Transformatie coaching

Wat is Transformatie coaching?

Ontwikkelingen in jouw leven kan jouw transformatieproces triggeren. Transformatie kan echter óók worden opgevat als de roep van jouw Hogere Zelf. Die gebeurtenis was nodig voor een ervaring, waardoor jij kan groeien of ontwaken.

Veel mensen hebben de afgelopen jaren een Kundalini ontwaking ervaren. Hierbij rijzen vragen op over het Zelf, het waarom van ons bestaan en welke lessen wij hier zijn komen leren.

Bij Transformatie coaching gaan we dieper in op veranderingen en wat ze voor jou betekenen. Bijvoorbeeld: Waarom is iets gebeurt? Wat heeft het verdriet bij jou teweeg gebracht? En hoe kan je verlies een plekje geven?

Vaak komen de gevoelens en emoties die zichtbaar worden bij een nare gebeurtenis voort uit ons verleden. Deze emoties en gevoelens zijn toen niet (geheel) goed verwerkt. Door ze nogmaals te doorvoelen, krijgen we meer inzicht in ons Zelf én kunnen we ze definitief uit de weg ruimen.

Op deze wijze evolueren we. De Ziel die naar de aarde gekomen is om lessen te leren, kan verder!

Vaak zien we aan het einde van deze groeicurve een periode van rust en een gevoel van Vrede. Het nieuw verkregen inzicht wordt gecumuleerd. Daarna begint er weer een nieuwe Transformatiefase.

Transformatie coaching