Tweelingziel coaching

Tweelingziel coaching

Als men mij vroeger vroeg wat ik later wilde, antwoorde ik ‘huisje, boompje, beestje’. Met andere woorden, ‘liefde’! De tijd was er toen nog niet rijp voor en het gemakkelijke populaire gezegde Je moet eerst met jezelf gelukkig zijn heb ik heel wat keren moeten horen. Maar inmiddels weet en begrijp ik dat ik een Tweelingzielen-missie heb op aarde en dat ik mijn leven in Liefde naar een Hoger plan mag trekken.
Bij tweelingziel coaching stem ik me volledig empatisch af op jou en gebruik daarbij intuïtief kennis en inzichten die op dat moment bedoeld zijn voor jou.
Wat is een tweelingziel? En wanneer manifesteert deze zich?

Sessie

Je kan bij mij een 1-op-1 sessie boeken voor vragen omtrent jouw Tweelingziel én andere relaties. Volgens het principe van spiegelen draagt geen relatie meer bij aan de mogelijkheid tot zelfinzichten dan een tweelingzielen-relatie. Maar ook andere relaties kunnen het opstapje zijn naar een relatie met jouw tweelingziel.

Bijvoorbeeld kan ik inzicht geven waarom een conflict zich keer op keer voordoet. En zichtbaar maken welk obstakel tussen jullie je nog op mag ruimen. Dit draagt allereerst bij aan jouw persoonlijke groei en middels die route verbetert daardoor ook jouw relatie(s).

Tweelingzielen in het maanlicht

Tweelingzielenhart

Tweelingziel(en)hart heeft beide componenten tweelingziel én het hart. Beiden kunnen een prachtige leiddraad zijn in je leven. Je hebt geen tweelingziel nodig om te leven vanuit je hart. Tegelijkertijd kan je je immens verbonden voelen met jouw tweelingziel. Vaak gaat dit ook weer gepaard met de versmelting van jullie harten.
Om nog beter te kunnen invoelen, dieper te gewaarworden en sterker in jouw unieke kracht te staan!

Mijn tweelingzielenhart klopt, en van daaruit voel ik de drive om mensen te begeleiden bij de ontwikkelingen op hun levenspad. Met alles wat daarbij komt kijken. Niets is te gek!

Tevens is Tweelingzielenhart een ontmoetingsplek met evenementen en tweelingzielen cirkels, zodat het als fysieke plek ook een hart mag zijn voor (tweeling)zielen.
Geef je op voor de tweelingzielencirkel!