Tweelingzielencirkel

Tweelingzielencirkel

Tweelingzielencirkel

Beleef samen met andere tweelingzielen een workshop die speciaal gericht is op de tweelingzielenreis. Oftewel, een tweelingzielencirkel.

Samen gaan we de uitdaging aan om elkaar te (ver)sterken en te inspireren op deze prachtige reis! Ook kan het een voorbereiding zijn op situaties die nog komen gaan.

In een cirkel is iedereen gelijk, verbonden, maar toch heeft ieder een eigen weg te gaan. Binnen de tweelingzielencirkel heeft ieder eigen uitdagingen, eigen leerpunten en een uniek proces.

De groepen tijdens een tweelingzielencirkel zijn klein (max. 10 personen), waardoor er gedurende de dag voldoende ruimte is om ervaringen te delen met elkaar in een intieme sfeer.

L O V E...

Programma

Het programma van een tweelingzielencirkel bevat oefeningen tot zelfinzicht, weetjes over tweelingzielen en sluit af met een meditatie. Ook is er geruime tijd om vragen te stellen.

Uiteraard is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met elkaar. Omdat herkenning erg helend en bemoedigd kan zijn in een proces dat soms vrij eenzaam is. Meestal vind je maar weinig steun vanuit jouw directe omgeving, mensen begrijpen simpelweg niet waarom je geen ‘gewone’ of makkelijker liefde kiest. Om deze reden heb ik naast de reguliere 1-op-1 coaching voor tweelingzielen dit programma opgezet.

Eveneens is er gelegenheid om elk wat voorgespiegeld te krijgen waar je verder mee kan. De opdrachten zijn zo opgezet dat jouw persoonlijke struikelblokken en innerlijke knelpunten aan bod kunnen komen, zichtbaar worden en besproken mogen worden. De bedoeling is dat elk van jullie stappen heeft gemaakt aan het einde van deze dag.

Coachingpraktijk Tweelingzielenhart voor Transformatie

Praktische informatie

Koffie/ thee en lunch is verzorgd, zodat jij je volledig kan richten op het inzinken van alle nieuw verkregen informatie en lichtcodes.

Investering in jezelf: € 90,00

Locatie: de Ermeloosche heide

Wanneer?

De volgende workshop zal plaatsvinden op:

Donderdag 26 mei 2022

Een dagworkshop die leidt naar nieuw perspectief...
Een dagworkshop die leidt naar nieuw perspectief…