De werking van het hart *met gratis Hartmeditatie

De werking van het hart

De werking van het hart

Vandaag wil ik het hebben over de werking van het hart. Onderzoek naar het hart als orgaan heeft aangetoond dat het beschikt over een eigen regelcentrum, betreffende regulerende functies. Het zou daardoor dus kunnen handelen zónder tussenkomst van de hersenen. De Katharen wisten nog méér over de werking van het hart, waarvan ik nu energetisch wil onderbouwen waarom het hart zo belangrijk is.

Frequentie

In veel van mijn artikelen spreek ik over frequentie. Waarom is frequentie zo belangrijk? Alles is trilling, het is de energie waaruit we bestaan én om ons heen.

Zo kunnen we erg blij worden van muziek, maar ook wat gedeprimeerd afhankelijk van of het genre naar onze smaak is. Zelfs de emotie van de muzikant trilt door de muziek naar ons door. Op conservatoria ontwikkelen leerlingen kennis en vaardigheid in muziek, maar ook expressie van emotie. Muziek is emotie!

Ook kunnen lage, zwaardere tonen van bijvoorbeeld constante machines om ons heen, inwerken op onze eigen trillingswaarde. En juist wanneer we ons blij en energiek voelen, trillen we hoger.

Weer andere klanken wordt genezende eigenschappen toegeschreven. Het spinnen van een kat, het zingen van een walvis en de echo in het centrum van een steencirkel.

walvis
Het zingen van een walvis…

Hartritme 

Nu is er aan het hartritme iets heel bijzonders. Stel je voor dat we allemaal naast een fysiek lichaam ook uit een energetisch lichaam bestaan. We dragen als het ware een dichtheid om ons heen, die voor anderen niet tastbaar is, maar wel waarneembaar. We kunnen onze omgeving er zelfs mee beïnvloeden.

Er zwerft een pyramide op het internet met frequenties, welke elk de bijbehorende emotie aangeeft. De bovenste emoties, liefde, dankbaarheid, blijdschap, zijn emoties die behoren tot het hart.

We weten allemaal dat de primaire (levens)functie van het hart de hartslag is. Het pompt bloed door ons hart, houdt onze organen daarmee werkend en alle andere vitale delen van ons fysieke lichaam.

Welk effect heeft de hartslag op ons energetisch lichaam?

Manifestaties

Waar het populaire ‘The Secret’ overgaat, is dat onze gedachten vibraties genereren welke onze realiteit creëren. Abraham Hicks zegt dan, het zijn niet onze gedachten, maar hoe we ons voelen.

Wanneer ik me bevind in een hogere dimensie of hogere trillingswaarde, ben ik me ook bewust van mijn energetisch lichaam. Elke hartslag pompt niet alleen het bloed door mijn aderen. Ook voel ik dat mijn blijde gedachten vanuit de hartsfeer met elke slag versterkt de wereld in worden gestuurd.

Zou dit mechanisme ervoor zorgen dat zoals Abraham Hicks zegt, wij vanuit ‘the sweet spot’ waar we ons fijn en geïnspireerd voelen, positieve gebeurtenissen de wereld in manifesteren? Valt ook dat onder de werking van het hart?

Het zou dan inderdaad een behoorlijk intelligent orgaan in zichzelf zijn. Het wordt dan niet meer het geloof of vertrouwen, maar de wetenschap dat leven vanuit ons hart ons niet alleen gelukkiger maakt, maar ook mogelijk is.

Wil jij leren hoe je kunt voelen wat er leeft in je hart en je hieraan overgeven? Is het tijd voor verandering en wil jij jouw Passie de wereld in manifesteren? Of ben je op zoek naar een beroep waar je wél plezier aan beleeft? 
Tijdens een persoonlijk consult halen we jouw antwoorden boven water en breng ik je terug in contact met jouw diepste Zelf.

Tweelingzielen

Zoals ik al schrijf op mijn website, ben je prima in staat om te leven vanuit je hart zonder dat je ooit maar gehoord hebt van het begrip ‘tweelingziel’. Anderzijds kan een tweelingziel nóg sneller je hart open zetten.

Voor degenen die hun tweelingziel ontmoet hebben of zich bewust zijn van hun liefdevolle aanwezigheid is het daarom eveneens een aanmoediging om ons te durven openstellen voor het proces. Angst en vertwijfeling sluit het hart, maar juist het Zielsverlangen en het openstaan dat er een mógelijkheid is, manifesteert het verlangen.

In liefde blijven hopen, blijven geloven en ook elke dag met jezelf aan de slag om dieper bij je kern te komen, zal uiteindelijk leiden tot een onvermijdelijke hereniging tussen jullie beiden. Het is waarvoor jullie op aarde zijn gekomen.
Dus houd vol! Blijf positief en geloof in jezelf.

Ga naar https://angeluitive.com/welcome/, schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een GRATIS hartmeditatie!

Een overzicht van álle meditatie audio’s van Therapeutisch Coachingpraktijk Tweelingzielenhart vind je hier:
https://angeluitive.com/product-categorie/online-product/meditation-audio/

walvis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *