Haal een workshop in huis

Images uit de praktijk
In mijn praktijk werk ik met een aantal principes, welke ik heb vertaald in heldere en duidelijke beelden én verzameld op een Image sheet. Het image sheet is vrij in te zien wanneer je een consult volgt.
Daarnaast worden ze één voor één uitgebreid uitgelegd in de volgende workshops. Haal een workshop in huis!

Haal een workshop in huis
Met een aantal thema’s kan je ook thuis aan de slag, in aansluiting op onze gesprekken in de praktijk of zomaar. Je kunt ze in je eigen tijd en tempo doorlopen, alleen of samen. Deze werkboeken bevatten tal van vrije oefeningen, eye openers en methoden die jou op weg helpen dichter naar bewustzijn.
De workshops zijn los NU te bestellen voor €25,00 per stuk.

Workshop Improving relationships
De mensen in onze directe omgeving zijn belangrijke spiegels van onze innerlijke wereld. Leer relaties inzetten als instrument om meer zelfinzicht te verwerven én te evalueren wat wij echt belangrijk vinden in het contact met anderen. (Engelstalig)

Mevrouw kijkt in de spiegel en schrikt

Workshop Finding one’s purpose
Wat is jouw Zielsmissie en van waaruit wil jij jouw dagelijkse werkzaamheden verrichten? Dat is de centrale vraag waar jij voor jezelf een dieper antwoord op mag vinden. Ook relevant voor de twijfelaars die willen staven of zij werkelijk hun diepste hartsverlangens volgen!
Welke droom maak jij waar? (Engelstalig)

Workshop Finding Stilness
Hoe bereiken we stilte in onszelf? En welke betekenis heeft dit als instrument in ons leven om in te zetten bij het bereiken van onze doelen? Wanneer we ons bewust worden van onze dagelijkse routine, leren we Meester te worden over de uitkomsten. (Engelstalig)

Mediterende vrouw op kleedje
Liever even niks…