Over jou

Hoe gaat het met jou?

Je hebt ervaren dat er meer is op deze wereld.
Je kunt niet meer verder met je leven zoals het was. Jouw transformatieproces is begonnen. En of je er nu middenin zit of al een eind op weg bent, je zult zien dat de gevestigde orde niet meer bij je past. Het is een jas die jou te nauw is geworden.

Je zult op zoek moeten naar iets nieuws.
Daarbij word je keer op keer getoetst.
Wat past dan wel bij jou?
Waar sta je voor?
Wat wil je neer gaan zetten op deze aarde?
Veelal ook gaat het om een nieuwe set van normen en waarden die je bent gaan ontwikkelen. Jouw ínnerlijke Transformatieproces leidt tot transities buiten jou.
Doordat je anders naar de zaken bent gaan kijken, maak je nieuwe keuzes.

Het wordt tijd om nieuwe activiteiten te vinden en mensen aan te trekken die bij deze nieuwe kernwaarden passen. Daarbij hoort ook verlies.
Ook hierbij kan ik je begeleiden door de gebeurtenissen in je leven samen met jou in perspectief te plaatsen.

Bovendien zijn er mensen die spreken van een nieuwe aarde. De vraag naar (bege)leiding door een 5D-coach is groter dan ooit omdat het deels nog onbekend terrein is. Ik zelf heb het intensieve en intense proces doorlopen, dus ken de onzekerheden, valkuilen en het verlangen naar het volgen van jouw Zielenpad.

De bezieling die uit een hartsverlangen spreekt is niet te evenaren met welke andere passie ook.

Naast reguliere coaching ben ik als tweelingziel ook gespecialiseerd in tweelingzielen. Ook een tweelingziel kan bij jou een Transformatieproces triggeren!

Herken jij je in één van bovenstaande omschrijvingen? Ben je op zoek naar verandering of bevind je je middenin jouw persoonlijke Transformatieproces?
Weet dan dat je van harte welkom bent in de praktijk.

Dansende vrouw in bloemenveld