Soul purpose coaching

Lieve coachees,
Een nieuw seizoen leek me een mooi moment voor een nieuw artikel. Het is een tijdje stil geweest wegens verhuizing van de praktijk. Inmiddels zijn wij gevestigd op een nieuwe bosrijke locatie, met volop mogelijkheden zowel binnen als buiten de praktijkruimte.
De focus van de praktijk is ietwat verlegd van Transformatieprocessen en Tweelingzielen (waarmee we ook gewoon doorgaan overigens!) naar Soul purpose coaching.

Mensen met een soul purpose perspectief

De mensen die bij mij in de praktijk komen zitten middenin hun eigen Transformatieproces. Op zoek naar ander werk. Net na een scheiding. Zoekende in relaties en het verlangen naar meer verbinding. Al deze processen zijn gestuurd vanuit de Ziel. Het zijn dus in wezen allen Zielsprocessen.

Het jasje dat te nauw was geworden, waardoor jij je niet prettig meer voelde, waardoor je op zoek ging naar soortgelijken, gelijkgestemden, en ook antwoorden. Je ging op zoek naar jouw bestemming, zelfs al wist je nog niet precies wat dat dan was. En toen kwam je ineens voor het eerst mijn praktijk binnenwandelen. Al deze consulten waren in feite Soul purpose coaching.

Wanneer je resoneert met jouw Ziel, door werk te doen dat in overeenstemming is met jouw diepste Zijn, voel je je gelukkig. Maar soul purpose uit zich niet alleen in werk. Eigenlijk is soul purpose voelbaar bij ál jouw dagelijkse bezigheden. Want het is representatief voor jouw kernwaarden. Hoe je handelt binnen én buiten jouw werk. En in je relaties.

De eerste relatie is met jezelf. Ben jij trouw aan jouw kernwaarden? Weet je eigenlijk wel wie je bent? Vervolgens uit je jouw ware gevoelens en emoties in de interactie naar anderen toe. Wil je liefdevol zijn en warm? Ben je integer? Hoe zou jij willen dat anderen met jou omgaan? Laat dat gedrag ook aan anderen zien.

En nu komt het mooiste. Dat uitdrukken van wie we in onze kern zijn, is onze soul purpose. Juist, ook jij hebt dat! Het is het mooiste dat je de wereld geven kan, om helemaal jezelf te zijn, vanuit de essentie.

Hoe we het beste leven vanuit ons Oerwezen of om terug in contact te komen met het diepste Zelf, is iets dat íedereen kan leren. Er zijn verschillende trajecten daarin te volgen. Mijn deur van de praktijkruimte staat in elk geval altijd open (wel even vooraf reserveren) óf boek een natuursessie in het bos!

Kundalini ontwaken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *