Over mij

Gecertificeerd Therapeutisch Coach

Over mij Bezielingscoach

Als gecertificeerd Therapeutisch Coach en Transformatiecoach draag ik mijn missie uit door mensen te begeleiden bij hun innerlijke bewustwordingsprocessen. Hierbij zal ik altijd contact maken met jouw Hogere Zelf. Je hebt alle antwoorden namelijk al in je. Wanneer jij er klaar voor bent, kunnen deze zich openbaren.

Dan kan jij geheel in contact komen met jouw Hartsverlangen en kan je gaan leven vanuit de overgave en bezieling. Dit is een heel mooi proces vol wijsheid, inzicht en kracht, zelfs al gaat het niet geheel zonder slag of stoot.

Het hoogste doel is dat jij weer volledig thuis mag komen bij je authentieke Zelf en van daaruit mag gaan stralen!

Persoonlijk

Anderhalf jaar geleden heb ik een auto-ongeluk gekregen. Gezien de hevigheid van het ongeluk en een total loss auto, geloof ik dat er werkelijk een beschermengel bij me op de achterbank heeft gezeten die ochtend.
Met een zware hersenschudding op de bank werd ik gedwongen om na te denken over wat er was gebeurd en ook over de vraag, ja maar wat wil ik (na zoiets ingrijpends) nu écht met mijn leven?

Niet lang ervoor was ik voor twee jaar naar Ierland geweest. Ik voelde me enorm aangetrokken tot de Keltische wereld en wilde meer leren over de taal. Twee jaar lang bezocht ik eeuwenoude heilige plaatsen, kloosters en bewandelde pelgrimspaden op mijn eigen Zielenreis. Ik vond geluk in meditaties, stilte en het volgen van de roep van mijn Hart. Die reis naar binnen was nog niet over en dáár wilde ik dus iets mee!

Als Beleidsadviseur had ik al een consulterende rol op me genomen om -op mijn manier- bij te dragen aan een mooiere wereld, maar nog liever zou ik individueel mensen adviseren bij hun dagelijks leven.

Wat ik unaniem terugkrijg is dat mensen na een sessie weer de moed en inspiratie hebben om voor hun eigen doel en overtuigingen te gaan. Ik zet je terug op de goede weg, voor jou om verder te bewandelen.

Dit jaar ben ik ook de 2-jarige opleiding bij Katelijne Vermeulen gaan volgen voor Multi-Disciplinair therapeut. Om nog meer te leren over het vak én om nog meer inzichten te krijgen in mijzelf. Ik geloof dat beiden samen gaan om mijn cliënten te begeleiden.

En verder…

Ik geloof in bewuste keuzes. Niet zomaar iets doen.
Bewust kiezen voor jezelf kan pas als jij écht in verbinding staat met jezelf. Als je durft te luisteren naar die innerlijke stem en alles durft te negeren wat dat niet is. Dan vallen Hart en Ziel samen in jouw persoonlijk zuiver eenduidig kompas. Daar wordt de wereld beter van! Daarom heb ik ook mijn webwinkel opgezet met bewustwordingsmeditaties: www.angeluitive.com/winkel/.

Meer informatie over mijn werkwijze in de praktijk, lees je hier.