Transformatiecoaching

Waarom Transformatiecoaching?

In deze tijd zijn meer en meer mensen bezig met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Op mijn blog ‘Vraag & antwoord: Uit de praktijk’ kan je meer lezen over zaken als dualiteit en kundalini ontwaken. Transformatie kan worden opgevat als de roep van jouw Hogere Zelf. Het is een zielsproces. Vaak gestart (of “getriggerd”) door een heftige ervaring, waardoor jij kan groeien of ontwaken.

Bij Transformatie coaching gaan we dieper in op veranderingen en wat ze voor jou betekenen. Bijvoorbeeld: Waarom is iets gebeurt? Brengt het je dieper bij jezelf? En wat is dat Zelf dan? Het oude jasje valt als het ware van je af.

Ook een verlies, zoals een scheiding of sterfte die een diepe leegte bij jou heeft achtergelaten, het verlies van een baan of eigen bedrijf, kan aan het begin staan van een Transformatieproces.

En dan komt de grote vraag. Want als je iets níet (meer) bent, als bepaalde vrienden, bepaald werk of activiteiten niet meer bij je passen, wie of wat dan nog wel? Dat is vaak waar mensen onmiskenbaar op zichzelf stuiten.

Naast de praktische kant, kom je in een rouwproces terecht. Wat heeft het verdriet bij jou teweeg gebracht? En hoe kan je het verlies een plekje geven?

Er komen emoties en gevoelens boven die nog niet goed zijn verwerkt. Door ze nogmaals te doorvoelen, krijg je meer inzicht in het Zelf. Je komt dichterbij jezelf. In plaats van het te zoeken in de buitenwereld mag je thuis komen bij jezelf. En kunnen we dat thema definitief uit de weg ruimen.

Op deze wijze evolueren we. De Ziel die naar de aarde gekomen is om lessen te leren, kan verder!

Vaak zien we aan het einde van deze groeicurve een periode van rust en een gevoel van Vrede. Het nieuw verkregen inzicht wordt gecumuleerd. Daarna begint er weer een nieuwe Transformatiefase.

Zoek je naar een katalysator bij jouw ontwikkelingsproces?

Transformatiecoaching